Barney, Anderson en Cross naar laatste 32

Foto: PDC

Na een slecht eerste weekend voor Raymond van Barneveld en Rob Cross staat er dit weekend veel op het spel. Dit geldt ook voor Gary Anderson, die voor het eerste weekend had afgezegd wegens rugproblemen.

Bij de UK Open Qualifier 4 hebben alledrie de heren meteen de laatste 32 bereikt.

Van Barneveld won van Michael Dawson en Jason Cullen, beide met 6-1. Hij treft straks Gerwyn Price.

Rob Cross verloor drie keer op rij zijn eerste partij vorig weekend. Vandaag begon het al een stuk beter met overwinningen op Christopher Bent (6-3) en Mike de Decker (6-1).

Gary Anderson begon de dag tegen de Pool Tytus Kanik en won die partij met 6-1. Daarna won de Schot met 6-3 van Martin Schindler. De Duitser haalde in de eerste ronde nog een gemiddelde van 106. Bij de laatste 32 neemt Anderson het op tegen Richie Corner.

Ook Adrian Lewis heeft de laatste 32 bereikt na overwinningen Jerry Hendriks en Jarred Cole. Door een schorsing moest de Engelsman de UK Open Qualifier 2 en 3 missen, maar die schorsing is afgelopen week omgezet naar een voorwaardelijke straf.

Nederlanders
Jeffrey de Zwaan beleeft weer een geweldige dag. Na eerder dit jaar meteen zijn Tour Card terug gewonnen te hebben laat hij zich weer goed zien op de ProTour. Hij versloeg Daryl Gurney met 6-3 en speelt nu tegen Matthew Edgar bij de laatste 32.

Jelle Klaasen en Vincent van der Voort verloren bij de laatste 64 van respectievelijk Maik Langendorf en Richie Corner.

Filed in: Nieuws Tags: , , ,

Leave a Reply

Submit Comment

© 2021 Dartsvolgen.nl. All rights reserved.