Voorbeschouwing Premier League Speeldag 2

Foto: PDC

Vanavond staat de tweede speelronde van de Premier League op het programma. Vanaf 20:00 gooien de darters in de Motorpoint Arena in Cardiff, Wales.

Programma Speeldag 2
Michael Smith v Daryl Gurney
Rob Cross v Simon Whitlock
Michael van Gerwen v Peter Wright
Gerwyn Price v Gary Anderson
Raymond van Barneveld v Mensur Suljovic

Gerwyn Price speelt dus een thuiswedstrijd en heeft goede kansen tegen een met rugklachten kampende Gary Anderson.

Michael Smith won afgelopen de UK Open Qualifier 3 en haalde ook nog de finale van de UK Open Qualifier 1 en laat dus zien dat hij weer in topvorm is. Hij speelt tegen Daryl Gurney, die juist afgelopen weekend met een whitewash won van Michael Smith bij de UK Open Qualifier 2.

Michael van Gerwen was formidabel en won de UK Open Qualifier 1 en 2 afgelopen weekend. Peter Wright deed het ook aardig met een halve finale en een kwartfinale. Ze troffen elkaar in de halve finale van de UK Open Qualifier 2, die Van Gerwen met 6-4 won.

Rob Cross kende een dramatisch weekend, waarin hij driemaal zijn eerste partij verloor. Hij gooide echter wel goed en daarom denk ik dat Cross wel gaat winnen van Whitlock. De Australiër kende ook een slecht weekend en moet hopen op zijn niveau van de eerste speelronde.

De avond wordt afgesloten door Raymond van Barneveld en Mensur Suljovic. Barney speelde afgelopen weekend maar Qualifiers en verloor beide zijn eerste partij tegen Krzysztof Ratasjki. Suljovic deed helemaal niet mee.

Klik hier voor het toernooicenter van de Premier League Darts 2018.

Filed in: Nieuws Tags: 

Leave a Reply

Submit Comment

© 2020 Dartsvolgen.nl. All rights reserved.