Verrassende uitslagen in tweede ronde Austrian Darts Open, Wright en Cross eruit

Jelle Klaasen - Premier League Darts 2017

Foto: PDC

Peter Wright heeft zijn eerste partij op de Austrian Darts Open 2017 niet winnend af weten te sluiten. Ondanks gemiddeld ruim 12 punten meer te gooien dan zijn tegenstander Kim Viljanen (97,66 om 85,14) was het de Fin die de wedstrijd met 6-5 wist te winnen. Dit had hij vooral te danken aan de dubbels. Wright kreeg 15 pijlen op een dubbel, maar wist er dus maar vijf te raken, waar Viljanen voor zijn zes legs maar acht pogingen op een dubbel nodig had!

Viljanen treft morgen Chris Dobey, die weer verrassend Stephen Bunting uitschakelde met 6-0.

Nederlanders
Michael van Gerwen heeft geen fout gemaakt en won zijn partij tegen Christian Kallinger eenvoudig met 6-1 en gooide met 94,96 ruim 17 punten meer dan de Oostenrijker. MVG neemt het in de derde ronde op tegen landgenoot Vincent van der Meer.

Vincent van der Voort had zichtbaar niet zijn dag. Na een erg goede eerste ronde partij was het goede spel er vandaag gewoon niet. Hij bleef steken op 81 gemiddeld en een finishpercentage van 16,7% in een met 6-1 verloren partij tegen Simon Whitlock.

Jelle Klaasen is weer helemaal terug na zijn polsoperatie en boekte vandaag een mooie 6-0 overwinning. Verrassend genoeg was zijn tegenstander de nieuwe opkomende ster bij de PDC Rob Cross. Bijna 95 gemiddeld en vooral de dubbels met 6 uit 7 waren geweldig van de Nederlander. Klaasen gaat in de derde ronde gooien tegen Michael Smith.

Benito van de Pas won eerder op dag al met 6-3 van John Henderson en treft morgen Daryl Gurney.

Laatste verrassende uitslag van de avond was die bij de partij tussen Ian White en Martin Schindler. De jonge Duitser laat de laatste tijd zien dat hij het niveau meer dan aankan. Vanavond versloeg hij de Engelsman met 6-2 en een gemiddelde van net geen 99.

Filed in: Nieuws Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Submit Comment

© 2020 Dartsvolgen.nl. All rights reserved.