Van Barneveld pakt volle winst tegen Suljovic na spannende partij

Foto: PDC

De beste partij van de avond werd voor het laatst bewaard. In een spectaculaire partij met mooie finishes en hoge gemiddeldes weet Raymond van Barneveld de winst te pakken.

Van Barneveld begon sterk aan de partij met een 14-darter. Suljovic had ook de vorm weer te pakken en deed precies hetzelfde. Met onder andere een 167 finish en een 81 finish op de bull kwam de Nederlander 4-1 voor.

Barney miste vervolgens twee pijlen om weer te breaken, waarna Suljovic 86 op de bull uitgooide. De Oostenrijker miste de leg erna de bull voor een 161 finish en kon Van Barneveld er 5-2 van maken.

Beide heren hielden hun eigen leg, waardoor Barney het eerste punt veilig stelde. Vanaf 121 miste de Nederlander zijn eerste matchdart op de bull. Hij zag Suljovic vervolgens tops missen, maar miste zelf weer 3 matchdarts. Een beslissende leg was nodig om de punten te verdelen.

In die leg kreeg Van Barneveld de kans op D16 vanaf 131. Die werd gemist, maar Suljovic wist 100 niet uit te gooien en gaf hiermee de volledige buit aan de Nederlander: 7-5.

Klik hier voor het toernooicenter van de Premier League Darts 2018.

Filed in: Nieuws Tags: , ,

Leave a Reply

Submit Comment

© 2020 Dartsvolgen.nl. All rights reserved.