Nieuwe tattoo voor Michael van Gerwen!

nieuwe-tattoo-voor-michael-van-gerwen

Fans hebben Michael van Gerwen samen met zijn hoofdsponsor in een tattooshop gespot. Geruchten gaan dat hij een deal heeft gemaakt met KeukenConcurrent. Als het ontwerp van de tattoo speciaal genoeg was, dan zou van Gerwen de tattoo laten zetten. Het verhaal bleek echter net anders in elkaar te steken.

Van Gerwen gaat toch geen tattoo laten zetten. Wél is hij samen met zijn hoofdsponsor in een tattooshop gespot. Echter niet om een tattoo te laten zetten, maar voor de opnames van zijn nieuwe promotievideo. Wij hebben als één van de eersten onze handen weten te leggen op deze nieuwe promovideo.

Onderdeel van de promotieactie van KeukenConcurrent is een unieke winactie! Via Dartsvolgen.nl kun jij als eerste deelnemen aan deze actie. Er zijn 2 kaarten voor het WK darts in Londen te winnen, inclusief reis en verblijf. Wat je daarvoor moet doen? Ontwerp een leuke nieuwe tattoo voor Michael van Gerwen en laat je vrienden op jouw ontwerp stemmen. Zorg dat jij bij de 25 ontwerpen met de meeste stemmen zit. Van Gerwen kiest hieruit zijn favoriet als winnaar. Upload jouw unieke Michael van Gerwen tattoo op de website van KeukenConcurrent om kans te maken op deze mooie prijs!

Wil jij onze wereldkampioen Michael van Gerwen in actie zien? Laat dan al jouw vrienden stemmen op jouw ontwerp en win die prijs!

Filed in: Nieuws Tags: 

Leave a Reply

Submit Comment

© 2018 Dartsvolgen.nl. All rights reserved.