Laatste kans op UK Open voor o.a. Danny Noppert en Jeffrey de Graaf

Danny Noppert

Foto: PDC

Vandaag staat de UK Open Qualifier 6 op het programma en dat is tevens de laatste qualifier. Na vandaag hebben de beste 96 spelers volgens de UK Open Order of Merit zich gekwalificeerd voor de UK Open. Zoals het er na vijf toernooien voorstaat is er minimaal £750 nodig, maar dit is nog geen garantie.

Danny Noppert is één van de spelers die nog een belangrijke dag voor de boeg heeft. Na vijf toernooien heeft hij vijf wedstrijden gewonnen, wat hem pas £250 heeft opgeleverd. Het halen van minimaal de laatste 32 is benodigd om zich te kwalificeren. Noppert begint vandaag bij de laatste 256 tegen Zoran Lerchbacher.

Ook Jeffrey de Graaf heeft zich nog niet geplaatst en moet waarschijnlijk ook minimaal de laatste 32 halen. Hij heeft tot nu toe £500 verdiend na acht gewonnen partijen. Hij begint ook in de laatste 256 vandaag en neemt het op tegen Mike de Decker.

Christian Kist moest de eerste drie qualifier aan zich voorbij laten gaan vanwege een blessure. Bij de UK Open Qualifier 4 en 5 wist hij geen partij te winnen. Voor hem zou een plek bij de laatste 16 waarschijnlijk pas genoeg zijn.

Andere namen die zich tot op heden nog niet geplaatst hebben zijn in onderstaand lijstje te vinden.

Filed in: Nieuws Tags: , , ,

Leave a Reply

Submit Comment

© 2021 Dartsvolgen.nl. All rights reserved.