Gurney te sterk voor Hendriks en Richardson verslaat Van de Pas

Foto: PDC

Foto: PDC

Na de overwinning op Steffen Siepmann in de eerste ronde is Daryl Gurney een maatje te groot gebleken voor Jerry Hendriks. In de tweede ronde verloor hij welismaar met maar 6-5, maar er zat wel degelijk meer verschil in de statistieken. Gurney was met 98,56 scorend veel beter dan de 85,8 van Hendriks. Op de dubbels was de Noord-Ier met 6 uit 18 iets minder dan de Nederlander, die 5 uit 13 liet noteren. Wat wel nog noemenswaardig is, is dat Gurney maar liefst acht 180’ers heeft gegooid.

Benito van de Pas heeft zijn eerste partij op de European Darts Open niet weten te winnen. In de tweede verloor hij met 6-5 van James Richardson, die gister zijn eerste 100+ gemiddelde wist te bereiken. Vandaag had de Engelsman met 96,75 gemiddeld ruim vijf punten meer dan de Nederlander. Daarnaast gooide Richardson een 160 finish om op 4-3 voorsprong te komen.

Vanavond komen Kist, Klaasen, Van Gerwen en Van der Voort nog in actie. Kist speelt tegen Mensur Suljovic, Klaasen treft Devon Peterson en de twee laatstgenoemde nemen het tegen elkaar op.

Filed in: Nieuws Tags: , , , ,

Leave a Reply

Submit Comment

© 2020 Dartsvolgen.nl. All rights reserved.