Van Gerwen, Taylor, Anderson en Wade naar halve finales CLoD

Foto: PDC

Foto: PDC

Vanmiddag stonden de laatste groepswedstrijden van de eerste editie van de Champions League of Darts. De laatste kan voor een een aantal darters om de halve finales te bereiken. Voor Robert Thonton stond al vast dat hij geen kans meer maakte.

Groep B
De darters in Groep B kwamen als eerste in actie. James Wade nam het op tegen Michael Smith. Voor Smith was een ruime overwinning op Wade en een winstpartij van Gary Anderson noodzakelijk om de halve finale te bereiken. Helaas voor hem ging het al snel mis. Wade had al genoeg legs binnen om niet meer onder Smith te kunnen eindigen. De overwinning van 10-5 voor Wade was uiteindelijk ook voldoende om door te gaan.

De andere partij ging tussen Gary Anderson en Adrian Lewis. Anderson had maar vier legs nodig om door te gaan en dat was geen probleem. Ook hij won zijn partij met 10-5. Adrian Lewis en Michael Smith zijn uitgeschakeld.

Groep A
De eerste partij in Groep A ging tussen Phil Taylor en Robert Thorton. Taylor ging verder waar hij gister gebleven was en won ook zijn derde partij zeer overtuigend met 10-2. Zijn scorend gemiddelde (gemiddelde van de eerste 9 darts) lag ruim boven de 120. Tevens mistte Taylor een 9-darter op dubbel 12.

En als laatste de partij waar Nederland naar uitgekeken heeft. De winnaar bij de partij tussen Michael van Gerwen en Peter Wright mocht zich aansluiten bij de halve finalisten. Gelijk was goed te zien dat Van Gerwen zijn partij van gister snel wilde vergeten. Bij begon als vanouds ijzersterk en ging met 7-3 rusten. Uiteindelijk eindigde ook deze partij in 10-5.

Klik hier voor alle uitslagen en meer informatie over de Champions League of Darts 2016.

Filed in: Nieuws Tags: ,

Leave a Reply

Submit Comment

© 2021 Dartsvolgen.nl. All rights reserved.