Van Barneveld eenvoudig naar kwartfinale in Las Vegas

Foto: PDC

Foto: PDC

Raymond van Barneveld heeft zich vrijdagavond redelijk eenvoudig naar de kwartfinale van de U.S. Darts Masters gegooid. In zijn eerste ronde partij wist hij David Cameron met 6-3 te verslaan.

RVB gooit sinds enkele weken met nieuwe pijlen na zijn overstap naar Target en probeert de juiste setup nog te vinden. Er ging daarom nog best veel mis, wat resulteerde in een gemiddelde van 88,8. Met 6 uit 17 werden op de dubbels is er ook nog genoeg ruimte voor verbetering.

De Nederlander struikelde bij de opkomst nog bijna over de oche, maar wist overeind te blijven. Vervolgens wist hij drie legs op rij te winnen, maar leverde hij er daarna ook drie achter elkaar in. Door missers van Cameron kwam Barney weer op voorsprong. In de achtste leg gooide hij zijn hoogste finish met 96 voor de 5-3. Van Barneveld wist geen 180’ers te gooien, waar Cameron er twee liet noteren.

Slecht debuut Hopp
Max Hopp maakte zijn debuut op de World Series, maar heeft daar waarschijnlijk geen hele goede herinnering aan overgehouden. De Duitser nam het op tegen Dave Richardson en verloor met 6-3. Richardson gooide ruim 92 gemiddeld en gooide o.a. een 100 en 121 finish uit voor een finishpercentage van 60%!

Eerder op de avond won Gerwyn Price met 6-4 van Willard Bruguier en Daryl Gurney versloeg Dennis Sayre met 6-2.

Klik hier voor alle uitslagen en het resterende programma.

Filed in: Nieuws Tags: ,

Leave a Reply

Submit Comment

© 2021 Dartsvolgen.nl. All rights reserved.